Standard hoppepuder

- Vores standard hoppepuder er alt andet end standard

Kombinér farver på kryds og tværs

Blaabjerg Leg har udviklet og produceret mere end 10.000 hoppepuder gennem de seneste 30 år. Hoppepuden er fortsat et af de mest populære legeredskaber på campingpladser, i skoler, institutioner m.m.

Vores hoppepuder er:

  • Specialfremstillede og fås i mange forskellige størrelser og farver
    – alt fra 20 til 500 m2.
  • Monteret med en dug som er særligt behandlet til at modstå sol og vand
  • Altid leveret og monteret inkl. 5 års garanti

Der findes specielle regler i forbindelse med etablering af en hoppepude, så derfor står vi altid klar med gode råd og vejledning. Kontakt os gerne for et godt tilbud, både på en nyetablering eller udskiftning af en hoppepude.

Vores standardfarver (m/nærmeste RAL farve), som kan kombineres på kryds og tværs.

Hvorfor vælge en hoppepude?
Alle vores standard hoppepuder er producerede i henhold til den europæiske standard EN 14960-2:2019 og er desuden certificerede gennem TÜV-Süd Product Service - jeres garanti for et kvalitetsprodukt
Specielle ønsker?

Har I en lokal sponsor eller en spændende historie der skal fortælles, kan hoppepuden bruges hertil. Ud over at hoppepuden kan fåes i et hav af forskellige specialfarver, kan dugen også bruges til at trykke logo, budskaber eller illustrationer på. 

Ønsker I en hoppepude i en speciel form, kan vi både lave ovale, runde, 5-kantede – eller lige præcis den form der passer ind hos jer. 

 

Bliv inspireret
Scroll to Top