Hoppepuder

- Op op op og længere op

Den originale hoppepude

Der er bare noget særligt ved at mærke jorden forsvinde under fødderne på en. Igen og igen. Blaabjerg Leg er skaberen af den originale hoppepude og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Vores hoppepuder giver sved på panden

Vidste I godt at hoppepuden er det absolut billigste legeredskab, målt på antal brugere? 

Desuden er hoppepuden ikke kun for hoppeglade børn, men også et fedt sted at hænge ud for de lidt ældre. Derudover er hoppepuden et fantastisk redskab til at udvikle børns motorik og koordination. 

Standard eller speciallavet
Vi leverer hoppepuder i standardmål og -farver, men kan også producere efter jeres ønsker, når det kommer til mål, udformning og farver. 

Den originale hoppepude
Hvilken løsning søger I?
Bliv inspireret
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top