om os

- Vi er her for jer

vi tror på gode relationer

Bag hoppepuder.dk finder du Blaabjerg Leg ApS., som i mere end 30 år har beskæftiget sig med produkter til leg og aktivitet. Vi leverer produkter og totalløsninger til campingpladser, feriecentre, grundejerforeninger, kommuner, institutioner og lign.

De små drømme starter allerede når vi er helt små, og her er der virkelig plads til at drømme stort og give fantasien frit spil. 

”Vi står med stor glæde på mål. Både for vores produkters kvalitet og for den rådgivning og montage vi leverer til vores kunder.”

Blaabjerg Leg leverer også
Vi er her for jer

Vores medarbejdere har deres daglige virke i virksomheden i Glejbjerg. De kender produkterne, de går op i kvalitet og så sætter de en ære i at gøre tingene ordentligt! 

Et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder, er et vigtigt mål for os. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres næste projekt. Vi rådgiver altid til den bedste løsning for netop jeres projekt og vi kommer også gerne forbi til en opfølgende snak efter endt levering. Er der ting, som skal rettes, klarer vi det. Vi tilbyder naturligvis også løbende vedligehold og årlige legepladsinspektioner. 

Hos Blaabjerg Leg er vi altid klar til en uforpligtende snak om jeres næste projekt. Eller jeres næste multibane. Eller parkourbane. Eller noget helt fjerde.

henrik
Kontakt

Henrik Winther
+45 40 54 41 41
hw@blaabjergleg.dk

Scroll to Top